Ett unikt säljteam med lösvirke ut i fingerspetsarna

Säljteamet på Alingsås huspaket

Svante, David, Sara, Joakim och Mattias bildar tillsammans vårt härliga säljteam.

Välkommen till Bergstena! Under vårt tak finns en ovärderlig erfarenhet och kunskap som är svår att hitta någon annanstans. Vi kan allt om att bygga lösvirkeshus och vi delar gärna med oss av vår expertis när det är dags för dig att bygga! Vi lägger grunden för en inspirerande och trygg husresa – från första kontakt tills du flyttar in!

Många av våra medarbetare har jobbat hos oss länge och flera har dessutom valt att bygga sina egna hus med just Alingsås Huspaket. “Att bygga hus är en stor investering med väldigt många beslut som ska tas. Vi vet hur viktigt det är att känna sig trygg i sin husprocess. Därför är vi noga med att vara närvarande hela tiden. Eftersom många av oss har personlig erfarenhet av att bygga hus kan vi förstå kundernas perspektiv på ett bra sätt. Vi vet vilka de vanligaste fallgroparna är och kan därför guida våra kunder till att undvika dem och att ta väl genomtänkta beslut”, säger säljchef Joakim Westerdahl.

Säljmöte vid skrivbord

Sara Svensson tillsammans med ett trevligt par som är mitt i planeringsprocessen för deras nya hus.

Ett sammansvetsat team

“Vi är ett lokalt familjeföretag och har en stark teamkänsla bland alla oss som jobbar här i Bergstena. En av styrkorna som skiljer oss från andra är att vi inte jobbar provisionsbaserat. Vi jobbar i ett team här och hjälps alltid åt och fördelar arbetet mellan oss. Det uppskattas av oss som jobbar här, men jag tror även att kunderna märker av det på ett positivt sätt”, säger Sara Svensson.

Säljteamet hade inte klarat sig utan ett nära samarbete med våra duktiga ritare, konstruktörer och projektledare. “Vi samarbetar allihopa. Ofta kommer våra ritare och konstruktörer in i ett tidigt skede i processen. Ritarna har t.ex. väldigt bra koll på hur man kan anpassa huset efter tomten på bästa sätt och finns det speciella önskemål kring arkitekturen så kan våra konstruktörer komma in med sin expertis. Sammantaget gör det att vi kan identifiera alla möjligheter för projektet i ett väldigt tidigt skede. Det är väldigt bra”, säger Svante Ingemarsson.

Resan börjar i vårt showroom

För oss är det viktigt att vara en trygghet under hela processen i den mån kunden behöver oss. Vissa är helt trygga med processen redan från start medan andra behöver mer vägledning och stöttning. “En typisk dag för oss består av mycket telefonsamtal, mejl och såklart kundmöten på plats i vårt showroom här i Bergstena. Vi passar ofta på att visa kunderna runt i vår anläggning och ute i produktionen för att man ska få en känsla av att allt faktiskt tillverkas här bredvid kontoret. Att kunna visa upp hela kedjan för kunderna är rätt häftigt ändå! Men vi sitter ju inte här på kontoret varje dag. Vi är även ute på mycket platsbesök hos våra kunder. Ibland kan det vara för att kika på tomten tillsammans med kunden i ett tidigt skede, eller för att vara med på en utplacering av huset på tomten. Vi gör såklart också platsbesök vid slutbesiktningen när huset är färdigt”, berättar Mattias Björkdahl.

Svante och David

Svante Ingemarsson och David Pettersson.

Hos oss är det ständigt många bollar i luften. Alla projekt befinner sig i olika stadier, i allt från första kontakt till att ett projekt håller på att avslutas. “Vi hjälper till med allt från små och avskalade hus till riktigt stora kåkar där kraven är höga. Allt är möjligt. Jag gillar den variationen! Det är inspirerande när inget hus är det andra likt”, säger David Pettersson.

“En av sakerna vi är väldigt glada över är att många av våra kunder kommer hit efter att ha fått rekommendation från någon annan som byggt hus med oss. Det tar vi som den största bekräftelsen på att det vi gör är bra”, säger Svante Ingemarsson.

Mattias och Joakim

Mattias Björkdahl och Joakim Westerdahl.

Till skillnad från många andra husleverantörer kan vi, tack vare att vi har vår egen fabrik,  leverera helt specialanpassade hus till våra kunder. “Ska man ändå lägga massa pengar på ett hus är det dumt att inte få det precis som man vill ha det”, säger Joakim Westerdahl. Det har varit två tröga år för husbranschen i stort med inflation och höga räntor, men nu ser man att det börjar vända. “Det är kul att se att fler har möjlighet att bygga hus igen och att vi står kvar som en stabil aktör nu när efterfrågan ökar på marknaden”, säger Joakim.

“Det roligaste med jobbet är ju helt klart att få träffa kunderna. Alla gör sin egen husresa och det är väldigt kul att få vara en trygghet längs med vägen vid ett av livets största investeringar. Det är väldigt givande att från start till mål få möjligheten att hjälpa någon med sin dröm. Här är vi alla måna om att det ska bli så bra som möjligt och vi är inte nöjda förrän kunden är nöjd”, säger Mattias Björkdahl.

Oavsett var man befinner sig i processen eller hur husdrömmen än ser ut, så är man alltid välkommen in på ett första inspirerande möte hos oss. Du bokar enkelt via formuläret här nedan. Hoppas vi ses!