Ett smart sätt att bygga hus

Varför ska jag som kund välja Alingsås Huspaket?
Jo, för att vi på ett effektivt, smart och personligt sätt kan förverkliga dina husdrömmar. 

Alingsås Huspaket ingår som en del i Perssons-koncernen med företaget Perssons Träteknik som grundfundament. Tillsammans är vi belägna i Bergstena, strax utanför Alingsås. Perssons har anor från 1933 då Josef Persson köpte sig en gård med tillhörande sågverk. Idag drivs företaget av tredje generationen Persson.

Ett gott bevis på det är vår moderna anläggning i Bergstena som idag omfattar ca 13 000 kvm och inrymmer verksamheter som hyvleri, måleri, takstolstillverkning och lager. Lägg därtill Alingsås Huspaket som är ett proaktivt säljbolag vad gäller villor och fjällhus.

Genom närheten till Perssons Träteknik har vi koll på alla steg i processen mot det färdiga huset. Andra viktiga värden för oss – utöver det att slå vakt om tradition och gott hantverkskunnande – är ett stort personligt engagemang, produkter av hög kvalitet och att alltid erbjuda innovativa lösningar. Detta vill vi göra genom ett nära och långsiktigt samarbete med dig som kund.

Tänk att själv få skapa sitt drömhus – helt efter eget huvud och med inspiration från allt och alla. Nu är det fullt möjligt. Hemma vid köksbordet kan ni skräddarsy ert hus, och sedan hjälper vi på Alingsås Huspaket till att förverkliga era tankar och idéer. Huset levereras som lösvirke i byggsats – uppmärkt och färdigkapat.

Vi har i princip inga begränsningar i vare sig utförande eller material. Som kund har du tillgång till vår utställning med dess breda sortiment och en inspirerande miljö. Hur du vill utforma ditt hus bestämmer du själv, det är ju du som skall bo där. Vi finns naturligtvis med som bollplank och leder dig fram genom hela processen. Allt är möjligt! 

Genom en slimmad organisation och mycket egentillverkning blir Alingsås Huspaket ett mycket prisvärt alternativ. Vi vill erbjuda våra kunder hög kvalitet till rätt pris, och vi vågar påstå att detta är ett alternativ som passar de flesta plånböcker!