Skräddarsy din nya villa!

Tänk att själv få skapa sitt drömhus – helt efter eget huvud och med inspiration från allt och alla. Nu är det fullt möjligt. Hemma vid köksbordet kan ni skräddarsy ert hus, och sedan hjälper vi på Alingsås Huspaket till att förverkliga era tankar och idéer. Huset levereras som lösvirke i byggsats – uppmärkt och färdigkapat.

Vi har i princip inga begränsningar i vare sig utförande eller material. Som kund har du tillgång till vår utställning med dess breda sortiment och en inspirerande miljö. Hur du vill utforma ditt hus bestämmer du själv, det är ju du som skall bo där. Vi finns naturligtvis med som bollplank och leder dig fram genom hela processen. Nästan allt är möjligt!

Du avgör själv hur mycket du vill göra på egen hand. Har du inte tid, lust eller kompetens bistår vi med hantverkshjälp. I vilket fall som helst så kan det inte gå fel, då huset är mycket enkelt att montera med sin 100-procentiga passform.

Genom en slimmad organisation och mycket egentillverkning blir Alingsås Huspaket ett mycket prisvärt alternativ. Vi vill erbjuda våra kunder hög kvalitet till rätt pris, och vi vågar påstå att detta är ett alternativ som passar de flesta plånböcker! Testa oss gärna!

 MG 9894 100PAssform2 100passform
 MG 9807  MG 2282 Leverans